Landbouwplastic of landbouwfolie is een onmisbaar product in de landbouw. Handelsonderneming Oonk beschikt over een groot assortiment landbouwplastic van verschillende merken en maten.

LANDBOUWPLASTIC

Naast het grote assortiment landbouwplastic kunnen we ook alle overige benodigdheden leveren die zorgen voor goede afdekking en ook wikkel- en bouwfolie. Neem daarom gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

handelsonderneming oonk landbouwfolie

Onderfolie

Dun onderfolie wordt gebruikt als eerste afdekking van het voer. Dit folie is soepel en dun en is de ideale start in het fermentatieproces van het voer. Er ontstaat een vacuüm in de kuil door het gebruik van dit plastic.

Wandfolie

De naam wandfolie zegt het eigenlijk al. Wandfolie is een sterke folie de aan de zijkant van de kuil wordt geplaatst. Deze wordt geplaatst tussen een betonwand en het voer en zorgt ervoor dat indringen van vocht via de zijkant wordt tegengegaan.

Kuilkleden en overige producten

De kuilkleden beschermen uw kuil tegen alle van buiten komende invloeden. Denk hierbij aan vogels, ongedierte, takken maar ook weersinvloeden en UV-straling.